Metode de Plată

Puteți folosi următoarele metode de plată:

 • Ramburs - Plată numerar la livrare, prin intermediul firmei de curierat Fan Courier. 

 

 • Online prin card bancar - Prin intermediul procesatorului de plăți online cu card bancar, EuPlătesc.ro, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare. În urma aprobării tranzacției, veți primi prin email informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră. 

           EuPlatesc


  • Prin bancă - Prin această modalitate de plată puteți face tranzacții de la orice banca, pe baza facturii emise în momentul comenzii. Plata se face numai după confirmarea telefonică a comenzii. Marfa va fi eliberată doar în momentul în care se face confirmarea plății, prin ordinul de plată

   Plata se poate realiza prin depunerea sumei la ghișeul băncii la care avem noi cont, fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni dar ele pot fi consultate mai jos sau la rubrica noastră de contact.

   Confirmarea de plata se va trimite la adresa: customer@vertys.ro, cu subiectul “Plată transfer bancar”. In email vă rugăm să precizați și numărul comenzii. 

    

   Denumire Companie: VERTECO SRL

   Cod Fiscal: 43726334

   Nr de ordine in registrul comertului: J40/2495/12.02.2021

   Adresa: Str. Ion Roată, Nr. 10, Birou 7, Cod postal 040332

   Orasul Companiei: București

   Țara: România

   Cod IBAN: RO63BTRLRONCRT0583548001

   Banca: Banca Transilvania

    

   Ocazional magazinul nostru va practica promoții și reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături cât și pe factură.

   De asemenea ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

   Vrei să ne contactezi

   Dacă ai nevoie să ne contactezi ne poți lăsa un mesaj folosind formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns către tine!

   Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.