DESPRE NOI

UN VIS ÎMPLINIT

Vertys este visul unui medic rezident de a crea nu doar uniforme medicale ci articole de îmbrăcăminte destinate personalului medical care să fie în același timp practice, comode, moderne și potrivite unor personalități diferite. Cu aceste ambiții în gând am conceput costumele medicale premium Vertys, adăugând elemente care să le facă versatile și purtabile de către oricine în orice situație de lucru. Costumele noastre medicale sunt potrivite stomatologilor, veterinarilor, asistentelor și medicilor din toate domeniile.

Ne-am dorit să creăm un costum medical pe care sa îl imbraci cu plăcere dimineața, care să îți dea o stare de spirit pozitivă, să te ajute să faci față provocărilor de peste zi și să rămână impecabil după ore lungi de lucru.

Vertys se caracterizează prin costume medicale elastice, antișifonare și durabile, de calitate premium, produse exclusiv în România în colaborare cu parteneri de încredere, destinate doctorilor, asistentelor dar și altor profesioniști în domeniu.

MATERIALE PREMIUM

Am căutat îndelung și am ales cel mai potrivit material, fin și plăcut la atingere, tratat antibacterian, suficient de elastic pentru a permite o maximă libertate de mișcare și a cărui compoziție nu îi permite să se șifoneze. Materialul folosit este unic pe piață, fiind importat exclusiv de către noi.

banner-materiale-premium-by-vertys
banner-materiale-premium-by-vertys

PRODUSE ÎN ROMÂNIA

Ne mândrim cu faptul că produsele noastre sunt cusute cu cea mai mare grijă în România. Colaborăm doar cu fabrici de renume care ne asigură o calitate superioară a costumelor noastre.

VEZI VIDEO
banner-sustenabilitate-by-vertys
banner-sustenabilitate-by-vertys
SUSȚINEM SUSTENABILITATEA

Pentru că mediul înconjurător este foarte important pentru noi, am încercat să eliminăm plasticul în totalitate atât din procesul de producție, cât și la livrarea produselor noastre. De aceea, costumele Vertys vin împachetate doar în cutii din carton reciclat și care sunt la rândul lor reciclabile dar și reutilizabile datorită celei de-a doua benzi de adeziv. Încurajăm consumul conștient și responsabil, astfel încercăm să scădem impactul asupra mediului înconjurator și să vă oferim un produs calitativ și durabil, fără a încuraja consumerismul.

VREI SĂ NE CONTACTEZI?

Dacă vrei să afli mai multe despre noi ne poți lăsa mai jos mesajul tău și vom reveni cu un răspuns către tine.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.