about-page-hero-by-vertys

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

LIVRĂRI & RETURURI

Pentru produsele din stoc, toate comenzile primite până la ora 12:00 sunt pregătite și predate curierului în aceeași zi. Timpul de livrare al curierului depinde de adresa destinației și poate varia între 24 și 72 de ore. 90% dintre comenzi ajung la adresa din comandă a două zi.

Produsul se poate returna timp de 14 zile de la primirea comenzii. Procesul de retur este simplu, iar restituirea banilor se efectueză în 5 zile lucrătoare de la data procesării returului. Pentru mai multe detalii consultați pagina noastră de "Livrare & Retur".

Pentru comenzile cu valoarea sub 300 lei livrarea este în valoare de 20 lei. Pentru toate comenzile cu valoarea peste 300 lei livrarea este gratuită.

DESPRE PRODUSE

Meterialul utilizat la producția costumelor medicale este unul unic pe piață, fiind importat special de către noi. Acesta este realizat special pentru costume medicale având o compoziție ideală pentru a asigura o elasticitate și un confort superior. În plus, materialul este tratat cu tehnologia antibacteriană Agion ™, menținându-și astfel durabilitatea și performanța pe termen lung. Materialul are o compoziție de 72% Poliester, 21% Vâscoză și 7% Elastan.

Tehnologia Agion ™ pe care o folosim la costumele noastre este una dintre cele mai eficiente tehnologii antimicrobiene de pe piață. Agion ™ folosește un transportator tip zeolit pentru ionii de argint și cupru, care astfel vor sufoca și steriliza chiar și cele mai rezistente tulpini de bacterii și fungi. De asemenea, mecanismul prin care această tehnologie acționează este unic, activându-se doar la nevoie și păstrându-și astfel efectele timp îndelungat. Produsul își va menține astfel durabilitatea și performanța pe termen lung.

La fiecare produs avem afișat tabelul de mărimi specific pentru a ajuta clientul în alegerea potrivită a mărimii. În plus, la fiecare produs avem specificat ce mărime poartă modelul din poze pentru o orientare mai simplă și mai directă cu privire la mărimea costumului medical.

DESPRE NOI

Suntem mereu încântați când întâlnim persoane care promovează aceleași valori ca și noi, așadar, suntem întotdeauna deschiși la noi oportunități.

Sustenabilitatea este despre a crea și a ne dezvolta utilizând resursele (materiale și umane) într-un mod responsabil. Fiecare dintre noi putem contribui la această dezvoltare durabilă prin acțiunile, obiceiurile și prin alegerile noastre. Iată câteva dintre alegerile noastre:

-  Pentru a nu produce în exces, stocul nostru de produse este unul mic și este refăcut constant pe baza comenzilor

- Încurajăm consumul conștient și responsabil; Un costum Vertys este durabil și poate fi purtat o perioadă lungă de timp fără a încuraja consumerismul și schimbarea frecventă a acestuia

- Toate produsele noastre sunt realizate în condiții de muncă bune, în fabricile noastre partenere din România, astfel prin cumpărarea produselor VERTYS este susținută economia locală

- Ambalăm produsele noastre folosind doar hârtie și carton și am eliminat în totalitate plasticul chiar și din procesul de livrare; În plus, cutiile noastre de livrare sunt reutilizabile datorită celor două benzi de adeziv și astfel pot fi utilizate cu ușurință și la returul produsului

Poți folosi formularul de mai jos iar după primirea mesajului tău vom reveni cu un raspuns. Dacă dorești să ne contactezi telefonic sau prin e-mail, poți accesa pagina de contact pentru informațiile necesare.

AI ALTE ÎNTREBĂRI?

Dacă nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai, ne poți contacta folosind formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns pentru tine.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.