Livrare și Retur

LIVRARE
 
VERTECO SRL livrează produsele comandate pe întreg teritoriul României. Acestea vor fi expediate la adresa specificată în procesul de finalizare a comenzii. 
Costul transportului diferă în funcție de valoarea comenzii astfel:
Livrare prin curierat rapid FAN COURIER:

 • 20 lei pentru comenzile sub 400 de lei
 • Gratuit pentru toate comenzile peste 400 de lei (pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat FAN COURIER România)

 •  
  POLITICA DE RETUR
   
  Pentru că ne dorim ca dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumiți de produsele comandate și să purtați doar ceea ce vi se potrivește,  procesul de retur este foarte simplu. Trebuie să ne anunțați de intenția de retur prin intermediul formularului de retur. Downloadați și printați formularul acesta, apoi completat ni-l puteți trimite pe email la adresa customer@vertys.ro, cu subiectul RETUR

  Aveți la dispoziție două modalități de compensare a returului:

  1. Înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.vertys.ro.
  2. Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia în momentul achiziției).
   Vă rugăm ca odată cu solicitarea de returnare să specificați și modalitatea de compensare aleasă.
   1. În cazul in care doriți schimbare de produs, un consultant Vertys vă va contacta pentru informații.
   Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.vertys.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
   - dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
   - dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența prin transfer bancar.
   1. În cazul în care doriți returnarea banilor în email-ul pe care ni-l veți trimite vă rugăm să ne furnizați și următoarele date pentru a vă putea transfera contravaloarea produsului returnat.
   • Nume și prenume titular cont
   • Cont bancar (cod IBAN – 24 cifre)

   Ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur timp de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului.
   Vă rugăm să așteptați confirmarea returului prin email înainte de a expedia produsul.
   Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs nu se primesc. Plata returului se face în 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect și titularul contului).
    
   Costuri de returnare:
   Costul transportului pentru retur va fi suportat de client.
    
   Adresa pentru returnarea produselor este:
   Strada Ion Roată, Nr. 10, București, Sector 4, Cod postal 040332 - SC VERTECO SRL

   Pentru orice alte detalii sau informații puteți utiliza formularul de mai jos sau puteți să ne contactați prin e-mail la adresa contact@vertys.rosau telefonic la numărul 0748037073 (disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 09.00- 17.00).

   Vă răspundem cu plăcere în cel mai scurt timp.
    
   Condiții pentru returnarea produselor:
   -   Să ne înștiințați prin e-mail, împreună cu formularul de retur completat, în termen de 14 zile calendaristice, de intenția dumneavoastră de a returna unul sau mai multe produse
   -   Produsul sa aibă toate etichetele originale
   -   Produsul să nu prezinte semne de purtare sau de uzură și să fie în aceeași stare în care a fost livrat
   -   Produsul să fie returnat în ambalajul original care este reutilizabil. Are doua benzi adezive special concepute pentru a facilita procesul de retur. 
    
   Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare.

   Vrei să ne contactezi

   Dacă ai nevoie să ne contactezi ne poți lăsa un mesaj folosind formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns către tine!

   Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.