CONTACTEAZĂ-NE

Pentru orice fel de întrebări ne puteți contacta telefonic sau printr-un email utilizând informațiile de mai jos.

INFORMAȚII CONTACT

Showroom Vertys: Str. Ion Roată, Nr. 10, 040332 , București

E-mail: contact@vertys.ro

Telefon: +40 (722) 462 515

SUNĂ ACUM
SHOWROOM VERTYS

Cu programare în prealabil la numărul de telefon +40 (722) 462 515, ne puteți vizita la showroom-ul nostru de costume medicale din București pentru a vedea și proba uniformele medicale Vertys.

Adresa Showroom-ului Vertys: Strada Ion Roată, nr. 10, Sector 4, București

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Materialul utilizat la producția costumelor medicale este unul unic pe piață, fiind importat special de către noi. Acesta este realizat special pentru costume medicale având o compoziție ideală pentru a asigura o elasticitate și un confort superior. În plus, materialul este tratat cu tehnologia antibacteriană Agion ™, menținându-și astfel durabilitatea și performanța pe termen lung. Materialul are o compoziție de 72% Poliester, 21% Vâscoză și 7% Elastan.

Tehnologia Agion ™ pe care o folosim la costumele noastre este una dintre cele mai eficiente tehnologii antimicrobiene de pe piață. Agion ™ folosește un transportator tip zeolit pentru ionii de argint și cupru, care astfel vor sufoca și steriliza chiar și cele mai rezistente tulpini de bacterii și fungi. De asemenea, mecanismul prin care această tehnologie acționează este unic, activându-se doar la nevoie și păstrându-și astfel efectele timp îndelungat. Produsul își va menține astfel durabilitatea și performanța pe termen lung.

Sustenabilitatea este despre a crea și a ne dezvolta utilizând resursele (materiale și umane) într-un mod responsabil. Fiecare dintre noi putem contribui la această dezvoltare durabilă prin acțiunile, obiceiurile și prin alegerile noastre. Iată câteva dintre alegerile noastre:

-  Pentru a nu produce în exces, stocul nostru de produse este unul mic și este refăcut constant pe baza comenzilor

- Încurajăm consumul conștient și responsabil; Un costum Vertys este durabil și poate fi purtat o perioadă lungă de timp fără a încuraja consumerismul și schimbarea frecventă a acestuia

- Toate produsele noastre sunt realizate în condiții de muncă bune, în fabricile noastre partenere din România, astfel prin cumpărarea produselor VERTYS este susținută economia locală

- Ambalăm produsele noastre folosind doar hârtie și carton și am eliminat de tot plasticul chiar și din procesul de livrare; În plus, cutiile noastre de livrare sunt reutilizabile datorită celor două benzi de adeziv și astfel pot fi utilizate cu ușurință și la returul produsului

Suntem mereu încântați atunci când cunoaștem persoane care promovează ceea ce promovăm și noi, așadar, suntem întotdeauna deschiși la noi oportunități.